Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 1/2019

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
12,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie
  • Trendy i nowości
    • NIE PRZEGAP! Najmodniejsze miejsca, najciekawsze premiery, najsmaczniejsze porady, najgorętsze trendy 9
  • W tym miesiącu
    • MAPA SMAKÓW. Michel Moran w kolejnym fascynującym odcinku podróży po Wietnamie 20
    • SEZON NA BABIE LATO. Aromatyczne, krzepiące dania na powakacyjna chandre 24
    • KOLACJE DLA ZABIEGANYCH. Błyskawiczne, dla wegetarian, dla singli, bajecznie proste 32
    • LEGENDA GF PROPONUJE. Czosnkowy kurczak z efektowna, chrupiąca skórka 38
    • SZPINAK DLA OPORNYCH. Potrawy, które pomogą zatrzeć mało apetyczne wspomnienia z dzieciństwa 40
    • GRUNT TO DOBRA ORGANIZACJA! Podpowiadamy, jak ułatwić sobie życie w zapracowanym tygodniu 41
    • ŚWIAT TO ZA MAŁO. Curry w roli głównej 49
    • SPECJALISTKA RADZI. Dowiedz się, jak dobierać wina do pikantnych potraw 59
  • Zdrowo na co dzień
    • KOLACJA W MISECZCE. Orientalny jednogarnkowiec 61
    • PRZYGOTUJ Z WYPRZEDZENIEM. Naucz się walczyć z podjadaniem 62
    • WEGAŃSKIE PRZYSMAKI. Lekkie makarony w nowych odsłonach 64
  • Na weekend
    • WYBORNE SŁODKOŚCI. W sam raz na wystawne przyjecie 67
    • MASŁO ORZECHOWE RZĄDZI! Nie tylko na kanapki 72
    • JOHN TORODE I JEGO METAMORFOZY. Elegancka zapiekanka 78
    • EMMA W OBLICZU WYZWANIA. Deser, który docenia wybredni 80
    • WARTO PRZECZYTAĆ. Naukowo o modach kulinarnych 83
  • Podróże
    • JEDZ JAK LOKALSI – OXFORD 90
    • PORTUGALIA MAŁO ZNANA. Te miejsca musisz odwiedzić! 92
    • STREET FOOD TRAFIONY W 10. Boczek z salsa arbuzowa 94
    • MEKSYKAŃSKI BRISTOL 96
    • WYPRAWA W KRAINĘ KREATYWNOŚCI 97
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA. Podpowiedzi, rady i triki mistrzów 100
    • WASZE PRZEPISY. Małże po tajsku 104
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
  • W tym miesiącu
    • JESIEŃ MOŻE BYĆ PRZYJEMNA! 24
    • GDY NA NIC NIE MASZ CZASU... 32
    • ORLANDO MURRIN POLECA 38
    • UPIORNE SMAKOWITOŚCI 40
    • DYNIA RZĄDZI! 48
    • PODKRĘCAMY RETRO DESERY 49
  • Zdrowo na co dzień
    • FELIETON JOANNY BLYTHMAN 61
    • INDYK OD PODSZEWKI 62
    • GOTOWANE POWOLI 64
    • NADIYA HUSSAIN 67
    • PORANEK PEŁEN ENERGII 68
    • 5 PORCJI DZIENNIE 69
    • ZOSTAŃ EKSPERTEM 70
    • MASTERCHEF POLECA 74
  • Na weekend
    • SŁODKO I BEZ GLUTENU 76
    • DOMOWY FASTFOOD 80
    • JAJO I CO DALEJ? LEKTURA OBOWIĄZKOWA 82
  • Podróże
    • BOTSWANA 90
    • NAJSMACZNIEJSZE NA ŚWIECIE GNOCCHI 94
  • Inspiracje
    • PRZYRZĄDZISZ JE NA KILKA SPOSOBÓW 97
    • JEDYNY TAKI CZEKOLADOWY DESER 104
    • Z NIGELLĄ PRZY STOLE 105
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
    • MICHEL MORAN PRZEDSTAWIA 22
  • W tym miesiącu
    • INDYK BEZ TAJEMNIC 26
    • VICTORIA I JEJ PORADY WINIARSKIE 44
    • TORTY, KTÓRE MOGĄ NIE DOCZEKAĆ ŚWIĄT... 46
  • Rodzina i zdrowie
    • NAJBLIŻSI W DOBREJ FORMIE 55
    • W KUCHNI Z NAJMŁODSZYMI 56
    • WEGETARIAŃSKIE ŚWIĘTA 63
    • ZDROWSZE ŚWIĘTA 68
    • NADIYA I JEJ RODZINA 70
    • EMMA FREUD NA TROPIE KULINARNYCH UŁATWIEŃ 72
    • JAK PRZYGOTOWAĆ WSZYSTKO NA ŚWIĘTA 75
    • SEKRETY ZNANYCH I LUBIANYCH 76
  • Inspiracje
    • INACZEJ NIŻ ZWYKLE? 78
    • KACZKA IDEALNA 83
    • KRUCHE CIASTO DLA POCZĄTKUJĄCYCH 78
  • Podróżne
    • CHESTER JAK Z BAJKI 88
  • Pozycja obowiązkowa
    • KUCHNIA PACHNĄCA KARDAMONEM 92
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA 100
Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Pakiety

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę