Pakiet Good Food Edycja Polska
-
Trendy i nowości
- NIE PRZEGAP! Najmodniejsze miejsca, najciekawsze premiery, najsmaczniejsze porady, najgorętsze trendy 9
-
W tym miesiącu
- MAPA SMAKÓW. Michel Moran w kolejnym fascynującym odcinku podróży po Wietnamie 20
- SEZON NA BABIE LATO. Aromatyczne, krzepiące dania na powakacyjna chandre 24
- KOLACJE DLA ZABIEGANYCH. Błyskawiczne, dla wegetarian, dla singli, bajecznie proste 32
- LEGENDA GF PROPONUJE. Czosnkowy kurczak z efektowna, chrupiąca skórka 38
- SZPINAK DLA OPORNYCH. Potrawy, które pomogą zatrzeć mało apetyczne wspomnienia z dzieciństwa 40
- GRUNT TO DOBRA ORGANIZACJA! Podpowiadamy, jak ułatwić sobie życie w zapracowanym tygodniu 41
- ŚWIAT TO ZA MAŁO. Curry w roli głównej 49
- SPECJALISTKA RADZI. Dowiedz się, jak dobierać wina do pikantnych potraw 59
-
Zdrowo na co dzień
- KOLACJA W MISECZCE. Orientalny jednogarnkowiec 61
- PRZYGOTUJ Z WYPRZEDZENIEM. Naucz się walczyć z podjadaniem 62
- WEGAŃSKIE PRZYSMAKI. Lekkie makarony w nowych odsłonach 64
-
Na weekend
- WYBORNE SŁODKOŚCI. W sam raz na wystawne przyjecie 67
- MASŁO ORZECHOWE RZĄDZI! Nie tylko na kanapki 72
- JOHN TORODE I JEGO METAMORFOZY. Elegancka zapiekanka 78
- EMMA W OBLICZU WYZWANIA. Deser, który docenia wybredni 80
- WARTO PRZECZYTAĆ. Naukowo o modach kulinarnych 83
-
Podróże
- JEDZ JAK LOKALSI – OXFORD 90
- PORTUGALIA MAŁO ZNANA. Te miejsca musisz odwiedzić! 92
- STREET FOOD TRAFIONY W 10. Boczek z salsa arbuzowa 94
- MEKSYKAŃSKI BRISTOL 96
- WYPRAWA W KRAINĘ KREATYWNOŚCI 97
-
Co numer
- SZKOŁA GOTOWANIA. Podpowiedzi, rady i triki mistrzów 100
- WASZE PRZEPISY. Małże po tajsku 104
-
Trendy i nowości
- Z CZYM TO SIĘ JE? 10
-
W tym miesiącu
- JESIEŃ MOŻE BYĆ PRZYJEMNA! 24
- GDY NA NIC NIE MASZ CZASU... 32
- ORLANDO MURRIN POLECA 38
- UPIORNE SMAKOWITOŚCI 40
- DYNIA RZĄDZI! 48
- PODKRĘCAMY RETRO DESERY 49
-
Zdrowo na co dzień
- FELIETON JOANNY BLYTHMAN 61
- INDYK OD PODSZEWKI 62
- GOTOWANE POWOLI 64
- NADIYA HUSSAIN 67
- PORANEK PEŁEN ENERGII 68
- 5 PORCJI DZIENNIE 69
- ZOSTAŃ EKSPERTEM 70
- MASTERCHEF POLECA 74
-
Na weekend
- SŁODKO I BEZ GLUTENU 76
- DOMOWY FASTFOOD 80
- JAJO I CO DALEJ? LEKTURA OBOWIĄZKOWA 82
-
Podróże
- BOTSWANA 90
- NAJSMACZNIEJSZE NA ŚWIECIE GNOCCHI 94
-
Inspiracje
- PRZYRZĄDZISZ JE NA KILKA SPOSOBÓW 97
- JEDYNY TAKI CZEKOLADOWY DESER 104
- Z NIGELLĄ PRZY STOLE 105
-
Trendy i nowości
- Z CZYM TO SIĘ JE? 10
- MICHEL MORAN PRZEDSTAWIA 22
-
W tym miesiącu
- INDYK BEZ TAJEMNIC 26
- VICTORIA I JEJ PORADY WINIARSKIE 44
- TORTY, KTÓRE MOGĄ NIE DOCZEKAĆ ŚWIĄT... 46
-
Rodzina i zdrowie
- NAJBLIŻSI W DOBREJ FORMIE 55
- W KUCHNI Z NAJMŁODSZYMI 56
- WEGETARIAŃSKIE ŚWIĘTA 63
- ZDROWSZE ŚWIĘTA 68
- NADIYA I JEJ RODZINA 70
- EMMA FREUD NA TROPIE KULINARNYCH UŁATWIEŃ 72
- JAK PRZYGOTOWAĆ WSZYSTKO NA ŚWIĘTA 75
- SEKRETY ZNANYCH I LUBIANYCH 76
-
Inspiracje
- INACZEJ NIŻ ZWYKLE? 78
- KACZKA IDEALNA 83
- KRUCHE CIASTO DLA POCZĄTKUJĄCYCH 78
-
Podróżne
- CHESTER JAK Z BAJKI 88
-
Pozycja obowiązkowa
- KUCHNIA PACHNĄCA KARDAMONEM 92
-
Co numer
- SZKOŁA GOTOWANIA 100
Opis tytułu
Pakiet promocyjny dla tych, co przegapili te numery!
