Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 1/2019

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
12,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie
  • Trendy i nowości
    • NIE PRZEGAP! Najmodniejsze miejsca, najciekawsze premiery, najsmaczniejsze porady, najgorętsze trendy 9
  • W tym miesiącu
    • MAPA SMAKÓW. Michel Moran w kolejnym fascynującym odcinku podróży po Wietnamie 20
    • SEZON NA BABIE LATO. Aromatyczne, krzepiące dania na powakacyjna chandre 24
    • KOLACJE DLA ZABIEGANYCH. Błyskawiczne, dla wegetarian, dla singli, bajecznie proste 32
    • LEGENDA GF PROPONUJE. Czosnkowy kurczak z efektowna, chrupiąca skórka 38
    • SZPINAK DLA OPORNYCH. Potrawy, które pomogą zatrzeć mało apetyczne wspomnienia z dzieciństwa 40
    • GRUNT TO DOBRA ORGANIZACJA! Podpowiadamy, jak ułatwić sobie życie w zapracowanym tygodniu 41
    • ŚWIAT TO ZA MAŁO. Curry w roli głównej 49
    • SPECJALISTKA RADZI. Dowiedz się, jak dobierać wina do pikantnych potraw 59
  • Zdrowo na co dzień
    • KOLACJA W MISECZCE. Orientalny jednogarnkowiec 61
    • PRZYGOTUJ Z WYPRZEDZENIEM. Naucz się walczyć z podjadaniem 62
    • WEGAŃSKIE PRZYSMAKI. Lekkie makarony w nowych odsłonach 64
  • Na weekend
    • WYBORNE SŁODKOŚCI. W sam raz na wystawne przyjecie 67
    • MASŁO ORZECHOWE RZĄDZI! Nie tylko na kanapki 72
    • JOHN TORODE I JEGO METAMORFOZY. Elegancka zapiekanka 78
    • EMMA W OBLICZU WYZWANIA. Deser, który docenia wybredni 80
    • WARTO PRZECZYTAĆ. Naukowo o modach kulinarnych 83
  • Podróże
    • JEDZ JAK LOKALSI – OXFORD 90
    • PORTUGALIA MAŁO ZNANA. Te miejsca musisz odwiedzić! 92
    • STREET FOOD TRAFIONY W 10. Boczek z salsa arbuzowa 94
    • MEKSYKAŃSKI BRISTOL 96
    • WYPRAWA W KRAINĘ KREATYWNOŚCI 97
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA. Podpowiedzi, rady i triki mistrzów 100
    • WASZE PRZEPISY. Małże po tajsku 104
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
  • W tym miesiącu
    • JESIEŃ MOŻE BYĆ PRZYJEMNA! 24
    • GDY NA NIC NIE MASZ CZASU... 32
    • ORLANDO MURRIN POLECA 38
    • UPIORNE SMAKOWITOŚCI 40
    • DYNIA RZĄDZI! 48
    • PODKRĘCAMY RETRO DESERY 49
  • Zdrowo na co dzień
    • FELIETON JOANNY BLYTHMAN 61
    • INDYK OD PODSZEWKI 62
    • GOTOWANE POWOLI 64
    • NADIYA HUSSAIN 67
    • PORANEK PEŁEN ENERGII 68
    • 5 PORCJI DZIENNIE 69
    • ZOSTAŃ EKSPERTEM 70
    • MASTERCHEF POLECA 74
  • Na weekend
    • SŁODKO I BEZ GLUTENU 76
    • DOMOWY FASTFOOD 80
    • JAJO I CO DALEJ? LEKTURA OBOWIĄZKOWA 82
  • Podróże
    • BOTSWANA 90
    • NAJSMACZNIEJSZE NA ŚWIECIE GNOCCHI 94
  • Inspiracje
    • PRZYRZĄDZISZ JE NA KILKA SPOSOBÓW 97
    • JEDYNY TAKI CZEKOLADOWY DESER 104
    • Z NIGELLĄ PRZY STOLE 105
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
    • MICHEL MORAN PRZEDSTAWIA 22
  • W tym miesiącu
    • INDYK BEZ TAJEMNIC 26
    • VICTORIA I JEJ PORADY WINIARSKIE 44
    • TORTY, KTÓRE MOGĄ NIE DOCZEKAĆ ŚWIĄT... 46
  • Rodzina i zdrowie
    • NAJBLIŻSI W DOBREJ FORMIE 55
    • W KUCHNI Z NAJMŁODSZYMI 56
    • WEGETARIAŃSKIE ŚWIĘTA 63
    • ZDROWSZE ŚWIĘTA 68
    • NADIYA I JEJ RODZINA 70
    • EMMA FREUD NA TROPIE KULINARNYCH UŁATWIEŃ 72
    • JAK PRZYGOTOWAĆ WSZYSTKO NA ŚWIĘTA 75
    • SEKRETY ZNANYCH I LUBIANYCH 76
  • Inspiracje
    • INACZEJ NIŻ ZWYKLE? 78
    • KACZKA IDEALNA 83
    • KRUCHE CIASTO DLA POCZĄTKUJĄCYCH 78
  • Podróżne
    • CHESTER JAK Z BAJKI 88
  • Pozycja obowiązkowa
    • KUCHNIA PACHNĄCA KARDAMONEM 92
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA 100

Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Pakiety
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę