Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 2/2017

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Pakiet zawiera wydania: luty 2017 oraz marzec 2017

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? Zrób wietnamską kawę jajeczną, odwiedź festiwale kulinarne, zajrzyj do modnej restauracji i poznaj nowe produkty na rynku 7
    • ŚWIĘTUJ STYLOWO. Czerwone bąbelki i przekąska z brie – idealny początek randki 9
    • W PIĘCIU SMAKACH. Kolby kukurydzy w oryginalnych posypkach 11
    • CIEPŁE PRZEKĄSKI. Sprawdzą się jako dodatek do dania głównego lub na lunch 15
  • W tym miesiącu
    • NALEŚNIKOWA PLANETA. Pankejki, dosy, bliny... Przygotowujemy najsmaczniejsze naleśniki z różnych stron świata 16
    • KOLACJA NA WALENTYNKI. Oczaruj swoją drugą połówkę wyjątkowym jak ona menu 24
    • WYPIEKI OD SERCA. Zrobione z miłością ciasta i ciasteczka uwiodą każdego 28
    • KOSMICZNE CIASTECZKA. Stwórz z dziećmi jadalny Układ Słoneczny 34
    • SŁOŃCE W SZKLE. Zimą też można robić przetwory. W lutym zamykamy w słoikach sewilskie pomarańcze, na które trwa właśnie sezon 37
    • ŁOSOŚ W PAPILOTACH. Rozpływa się w ustach, a przepis na niego od razu zapadnie Ci w pamięć 42
  • Zdrowo na co dzień
    • DANIA NISKOKALORYCZNE. 5 smakowitych propozycji, by zadbać o figurę przed wiosną 43
    • DIETA A WIEK. Co jeść, aby w każdej dekadzie życia zachować zdrowie i sprawność 48
    • LŻEJSZA WERSJA. Odchudzone a nadal smaczne kofty jagnięce w sosie curry 50
  • Historie od kuchni
    • RODZINNY OBIAD. Szef z gwiazdką Michelin najbardziej lubi gotować dla swojej rodziny. Jego przepis na dobry obiad? Prostota, lokalne produkty i szczypta miłości 52
  • GF Inspiruje
    • CZAS NA TOPINAMBUR. Zimowy skarb ziemi oczarowuje smakiem w ciepłych sałatkach, zupach i daniach głównych 60
    • MODNE WEGE. Tajski ryż brokułowy podkręcony ostrzejszymi przyprawami – gwarantujemy, że skuszą się na niego nie tylko wegetarianie 64
    • STEK DO PARY. Czyż istnieje lepszy kawałek mięsa do podziału dla dwojga niż grubaśny stek? Zapraszamy więc na mistrzowską wołowinę 66
    • CO NA KOLACJĘ? Ożyw zgrany repertuar kolorowymi i szybkimi w przygotowaniu daniami 73
    • WYSZŁY Z PUSZKI. Fasola, mleko skondensowane, pomidory... – masz półkę pełną puszek, a my mamy moc pomysłów, jak je wykorzystać 80
  • Podróże
    • MENU Z KAPSZTADU. Nie bój się egzotycznych nazw, tylko pozwól się zaskoczyć smakami i gorącymi kolorami kuchni Południowej Afryki 85
    • CHINY TRADYCYJNIE. Kaczka po pekińsku, zupa z kukurydzy, nadziewane ogórki i żeberka na ostro – flagowe dania różnych części Państwa Środka 90
  • Co numer
    • KORZENNE CIASTO. Kokosowe, pachnące jak chai latte – i tak łatwe do zrobienia! 96
    • ZIMOWE MENU. Tom Kerridge serwuje grillowaną makrelę, zapiekankę z jagnięciny i rzepy oraz rabarbar pod imbirową kruszonką 98
    • WYPATRZONE NA BLOGU. Na owoce morza w azjatyckim stylu zaprasza autor bloga Kulinarny Odjazd 104
    • SZKOŁA GOTOWANIA. Radzimy, jak zmagać się z kulinarnymi wyzwaniami i odkrywamy tajniki warsztatu mistrzów kuchni 106
    • CO NA STEK. Dowiedz się, jaki kawałek wołowiny kupić na konkretny rodzaj steku 108
    • PODAJEMY HOMARA. Wybierz mięso do ostatniego smacznego kęska i zaserwuj je w supermodny sposób 110
    • JUŻ ZA MIESIĄC… Przygotowujemy się do słodkiej Wielkanocy, pieczemy z kwiatami i robimy wystawny obiad z combrem jagnięcym 113
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? Wiosenna dieta może być przyjemna 9
    • MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO KĘSA. Ciasteczka, które przekażą najczulsze wyznania, gdy Tobie zabraknie słów 12
    • DESER MARZEŃ. Kremowe mini-puddingi z mascarpone i bananami 17
  • W tym miesiącu
    • DORZUĆ WIOSNĘ DO GARNKÓW. Jednogarnkowe potrawy do których dodasz mnóstwo wiosennych warzyw, witamin i smaków! 18
    • PROSTE PRZEPISY NA JAGNIĘCINĘ. Właśnie jest na nią sezon. Wypróbowane teraz przepisy, zachowaj na Wielkanoc 26
    • CELEBRUJMY DANIA STIR-FRY. Przepiękne i, oczywiście – przepyszne wieloskładnikowe kompozycje, przyrządzone w 20 minut 32
  • Zdrowo na co dzień
    • UGOTUJ TO DZISIAJ! Dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata, od Maroka po Skandynawię. Znajdź ulubiony przepis 38
    • 6 NAJLEPSZYCH OMLETÓW. Idealny omlet francuski, omlet a la suflet z karczochami i pieczoną papryką… Na śniadanie, obiad, kolację 44
    • SŁODKIE I LEKKIE. Desery, które poprawią samopoczucie i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania 46
    • UGOTUJ TO DZISIAJ! Dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata, od Maroka po Skandynawię. Znajdź ulubiony przepis 38
    • 6 NAJLEPSZYCH OMLETÓW. Idealny omlet francuski, omlet a la suflet z karczochami i pieczoną papryką… Na śniadanie, obiad, kolację 44
    • SŁODKIE I LEKKIE. Desery, które poprawią samopoczucie i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania 46

Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Pakiety
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę