Pakiet Good Food Edycja Polska
Pakiet zawiera wydania: luty 2017 oraz marzec 2017
-
Trendy i nowości
- Z CZYM TO SIĘ JE? Zrób wietnamską kawę jajeczną, odwiedź festiwale kulinarne, zajrzyj do modnej restauracji i poznaj nowe produkty na rynku 7
- ŚWIĘTUJ STYLOWO. Czerwone bąbelki i przekąska z brie – idealny początek randki 9
- W PIĘCIU SMAKACH. Kolby kukurydzy w oryginalnych posypkach 11
- CIEPŁE PRZEKĄSKI. Sprawdzą się jako dodatek do dania głównego lub na lunch 15
-
W tym miesiącu
- NALEŚNIKOWA PLANETA. Pankejki, dosy, bliny... Przygotowujemy najsmaczniejsze naleśniki z różnych stron świata 16
- KOLACJA NA WALENTYNKI. Oczaruj swoją drugą połówkę wyjątkowym jak ona menu 24
- WYPIEKI OD SERCA. Zrobione z miłością ciasta i ciasteczka uwiodą każdego 28
- KOSMICZNE CIASTECZKA. Stwórz z dziećmi jadalny Układ Słoneczny 34
- SŁOŃCE W SZKLE. Zimą też można robić przetwory. W lutym zamykamy w słoikach sewilskie pomarańcze, na które trwa właśnie sezon 37
- ŁOSOŚ W PAPILOTACH. Rozpływa się w ustach, a przepis na niego od razu zapadnie Ci w pamięć 42
-
Zdrowo na co dzień
- DANIA NISKOKALORYCZNE. 5 smakowitych propozycji, by zadbać o figurę przed wiosną 43
- DIETA A WIEK. Co jeść, aby w każdej dekadzie życia zachować zdrowie i sprawność 48
- LŻEJSZA WERSJA. Odchudzone a nadal smaczne kofty jagnięce w sosie curry 50
-
Historie od kuchni
- RODZINNY OBIAD. Szef z gwiazdką Michelin najbardziej lubi gotować dla swojej rodziny. Jego przepis na dobry obiad? Prostota, lokalne produkty i szczypta miłości 52
-
GF Inspiruje
- CZAS NA TOPINAMBUR. Zimowy skarb ziemi oczarowuje smakiem w ciepłych sałatkach, zupach i daniach głównych 60
- MODNE WEGE. Tajski ryż brokułowy podkręcony ostrzejszymi przyprawami – gwarantujemy, że skuszą się na niego nie tylko wegetarianie 64
- STEK DO PARY. Czyż istnieje lepszy kawałek mięsa do podziału dla dwojga niż grubaśny stek? Zapraszamy więc na mistrzowską wołowinę 66
- CO NA KOLACJĘ? Ożyw zgrany repertuar kolorowymi i szybkimi w przygotowaniu daniami 73
- WYSZŁY Z PUSZKI. Fasola, mleko skondensowane, pomidory... – masz półkę pełną puszek, a my mamy moc pomysłów, jak je wykorzystać 80
-
Podróże
- MENU Z KAPSZTADU. Nie bój się egzotycznych nazw, tylko pozwól się zaskoczyć smakami i gorącymi kolorami kuchni Południowej Afryki 85
- CHINY TRADYCYJNIE. Kaczka po pekińsku, zupa z kukurydzy, nadziewane ogórki i żeberka na ostro – flagowe dania różnych części Państwa Środka 90
-
Co numer
- KORZENNE CIASTO. Kokosowe, pachnące jak chai latte – i tak łatwe do zrobienia! 96
- ZIMOWE MENU. Tom Kerridge serwuje grillowaną makrelę, zapiekankę z jagnięciny i rzepy oraz rabarbar pod imbirową kruszonką 98
- WYPATRZONE NA BLOGU. Na owoce morza w azjatyckim stylu zaprasza autor bloga Kulinarny Odjazd 104
- SZKOŁA GOTOWANIA. Radzimy, jak zmagać się z kulinarnymi wyzwaniami i odkrywamy tajniki warsztatu mistrzów kuchni 106
- CO NA STEK. Dowiedz się, jaki kawałek wołowiny kupić na konkretny rodzaj steku 108
- PODAJEMY HOMARA. Wybierz mięso do ostatniego smacznego kęska i zaserwuj je w supermodny sposób 110
- JUŻ ZA MIESIĄC… Przygotowujemy się do słodkiej Wielkanocy, pieczemy z kwiatami i robimy wystawny obiad z combrem jagnięcym 113
-
Trendy i nowości
- Z CZYM TO SIĘ JE? Wiosenna dieta może być przyjemna 9
- MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO KĘSA. Ciasteczka, które przekażą najczulsze wyznania, gdy Tobie zabraknie słów 12
- DESER MARZEŃ. Kremowe mini-puddingi z mascarpone i bananami 17
-
W tym miesiącu
- DORZUĆ WIOSNĘ DO GARNKÓW. Jednogarnkowe potrawy do których dodasz mnóstwo wiosennych warzyw, witamin i smaków! 18
- PROSTE PRZEPISY NA JAGNIĘCINĘ. Właśnie jest na nią sezon. Wypróbowane teraz przepisy, zachowaj na Wielkanoc 26
- CELEBRUJMY DANIA STIR-FRY. Przepiękne i, oczywiście – przepyszne wieloskładnikowe kompozycje, przyrządzone w 20 minut 32
-
Zdrowo na co dzień
- UGOTUJ TO DZISIAJ! Dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata, od Maroka po Skandynawię. Znajdź ulubiony przepis 38
- 6 NAJLEPSZYCH OMLETÓW. Idealny omlet francuski, omlet a la suflet z karczochami i pieczoną papryką… Na śniadanie, obiad, kolację 44
- SŁODKIE I LEKKIE. Desery, które poprawią samopoczucie i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania 46
- UGOTUJ TO DZISIAJ! Dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata, od Maroka po Skandynawię. Znajdź ulubiony przepis 38
- 6 NAJLEPSZYCH OMLETÓW. Idealny omlet francuski, omlet a la suflet z karczochami i pieczoną papryką… Na śniadanie, obiad, kolację 44
- SŁODKIE I LEKKIE. Desery, które poprawią samopoczucie i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania 46
Opis tytułu
Pakiet promocyjny dla tych, co przegapili te numery!
