Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 6/2016

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Pakiet zawiera wydania: październik 2016 oraz listopad 2016

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? Zrób z nami milkshake’a, na którego punkcie oszalał świat. Plus: ciekawostki, nowości rynkowe i porady 9
    • W PIĘCIU SMAKACH. Drobna przyjemność – podkręcone masełko 11
    • CZAS NA KOKTAJL. Autorski przepis na topowy drink 13
    • MA ZA SKÓRĄ. Czego nie wiesz o bananie 16
  • W tym miesiącu
    • APETYCZNE KRĄGŁOŚCI. Potrawka, wykwintny deser czy przystawka? Dynia jest tak uniwersalna, że wyczarujesz z niej każde danie 17
    • POLICZ DO. 10 Połowa z nas ugotuje z pamięci do 5 potraw. Podnosimy więc poprzeczkę, by znać aż 10. Na pierwszy ogień: kurczak z pieca 27
    • STRRRASZNIE PYSZNE. Cukierek i psikus w jednym, czyli słodkości na Halloween. Uwaga, potwornie kuszące też dorosłych 28
    • RENESANS BRUKSELKI. Wielki czas małej kapustki – w wyrazistym entourage’u i bez cienia goryczki zdetronizowała jarmuż 30
  • Zdrowo na co dzień
    • AKCJA: ODPORNOŚĆ. Dania główne i rozgrzewające zupy aż po brzegi wypełnione dobroczynnymi składnikami podkręcającymi Twój system immunologiczny 34
    • PIĘKNY UMYSŁ Co jeść, by zachować nasze centrum dowodzenia w dobrej kondycji 44
    • PUSZKA Z POMYSŁAMI. Studencka kuchnia? Znamy sposoby, by była pełnowartościowa, smaczna, szybka… i nadal niskobudżetowa 46
    • WARZYWA NA NOWO. Bakłażan w pikantnej, sycącej odsłonie. Gratka nie tylko dla wegan 52
    • GULASZ Z KLUSKAMI. Klasyk brytyjskiej kuchni, ale odchudzony o połowę. Tak samo smaczny, ale o niebo zdrowszy 54
  • Historie od kuchni
    • SZWEDZKI STÓŁ. Kto nie jadł klopsików z Ikei, ręka w górę! A teraz obydwie ręce na blat, by przygotować wyrafinowaną, zaskakującą prostotą kolację według oryginalnego menu 57
    • JEDZENIE NA FALI. Jack walczyła z pożarami, a potem z… jajkiem w mikrofalówce. Dziś wie, jak gotować w niej tanie i dobre posiłki 62
  • GF Inspiruje
    • CO NA KOLACJĘ? Nie łam sobie głowy, bo tu znajdziesz moc świeżych przepisów, z których wyczarujesz smaczne kąski w maksymalnie 20 minut. A jeśli Twój apetyt chwilowo znacznie przerasta możliwości finansowe, to też mamy coś w zanadrzu 68
    • WEGE NA SZYBKO. Pomysły na ciepłe dania – nie tylko dla tych, którzy ciepło myślą o zwierzętach 81
    • PIECZONY BAŻANT. Tom Kerridge przekona Cię do dziczyzny tym idealnym daniem dla początkujących 92
  • Podróże
    • DANIA JEDNOGARNKOWE. Idealnie sycące jesienią jednogarnkowce, w których buzują smaki z różnych zakątków świata 96
    • ORYGINALNE CURRY. Anjum Anand pokazuje regionalną różnorodność dania będącego synonimem indyjskiej kuchni 102
  • Co numer
    • KLUB CIAST. Nasza rada na spleen: jabłkowo-korzenny tort w koronie z karmelizowanych jabłuszek 110
    • SZEF KUCHNI POLECA. James Martin przygotowuje wyjątkową, „ognistą” kolację. A potem poleca smacznie celebrować leniwe poranki 112
    • WYPATRZONE NA BLOGU. Może być i słodko, i superzdrowo, co udowadniają bułeczki Anny Englisz, blogującej dietetyczki 124
    • JUŻ ZA MIESIĄC. Zapowiedzi najciekawszych materiałów, które znajdziecie w następnym numerze 127
  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? Świeżo wyciskane, kolorowe soki, jako lekarstwo na zimowe przeziębienia oraz smutki. Plus herbaty, zupy i kilka innych rzeczy, których warto spróbować 9
    • CZAS NA KOKTAJL Drinki na uroczyste okazje. Z czekoladą, pomarańczą, bakaliami 12
    • TABULI Z PIECZONYM KALAFIOREM Lekkość i samo zdrowie. Kaszę kuskus zastępuje kalafior 17
  • W tym miesiącu
    • PODANO DO STOŁU Pieczony indyk? Tak! Postaw go na świątecznym, polskim stole, a wokół wyjątkowe dodatki i sosy 18
    • PORZĄDNE MIESZANIE Szalone przepisy na świąteczne wypieki. „Błyszcząca bombka”, płonące ciasto grudniowe, ciasto Confetti… Od samych nazw kręci się w głowie 32
    • TWÓRCZE POMYSŁY Trufle, pralinki i domowy zielnik. Wybieraj, co komu dasz w prezencie 44
  • Zdrowo na co dzień
    • KOLACJE Szybko, łatwo, zdrowo. 10 pomysłów na małe, wieczorne co nieco, wśród nich: dahl z dynią, jajka, bekon i chapati, krewetki z harissą, łosoś w orzechach z jarmużem 49
    • DLA POKRZEPIENIA I OSŁODY Maślany pudding&owoce pod kruszonką, czyli coś słodkiego na ciepło 61
    • SERWUJEMY BRUNCH Późne śniadania, w sam raz na niedzielę, święta i każdy dzień, kiedy zechcesz poleniuchować 64
  • Historie od kuchni
    • KOCHAMY PIERNIKI. Robimy z nich na przykład tort (ten z okładki) albo piernikowe sweterki 70
    • CUKIER&PRZYPRAWY Poznaj historię pierników od starożytności do dziś 76
  • GF Inspiruje
    • ZERWIJ Z TRADYCJĄ Szefowie kuchni, stali goście w programie BBC One „Sobota w kuchni” proponują kulebiak, pieczoną polędwicę, wegetariańską zapiekankę 78
    • TYLKO DLA DWOJGA Żona kucharza gotuje. Będzie kaczka, sałatka z homarem, galaretka z winem 88
    • ŚWIĄTECZNA SZYNKA TOMA Tom Kerridge poleca sprawdzone „patenty” 90
    • SPEKTAKULARNY FINISZ Desery, które zastąpią świąteczne dekoracje. Ptysie, bezowy wieniec 94
  • Podróże
    • PRZYNIEŚ DANIE NA PRZYJĘCIE Autorki książek kulinarnych polecają wyjątkowe potrawy z rodzinnych stron 100
  • Co numer
    • ZACZNIJ UCZTĘ W DOBRYM STYLU James Martin poleca pyszne przystawki i – jak zwykle – jest niezawodny 107
    • ŚWIĄTECZNE FANTAZJE W Klubie ciast bajkowe wypieki, w które warto zaangażować dzieci 114
    • SZKOŁA GOTOWANIA Jak zapanować nad żywiołem świątecznych przygotowań 122
    • WYPATRZONE NA BLOGU Diana Rusiłowicz poleca ciasto z koperkiem i placki ze śledziem 126
    • JUŻ ZA MIESIĄC… Jeszcze więcej świątecznych przepisów 129
Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Pakiety

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę