Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 4/2016

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Pakiet zawiera wydania: maj 2016 oraz czerwiec 2016

  • W sezonie
    • Gwiazda miesiąca. Subtelny smak i tak mało czasu, by się nimi nacieszyć – szparagi w nowej odsłonie 20
    • Jedzmy więcej tofu. Wyjdź poza utarte schematy i przygotuj z sojowego twarożku coś naprawdę wyjątkowego 28
    • Najmodniejsze dania street food. teraz w Twojej kuchni! Nietuzinkowe potrawy, które sprawdzą się zarówno w tygodniu, jak i w weekend 32
  • Na co dzień
    • Szukasz nowych pomysłów na dania z kurczaka? Nie mogłeś trafić lepiej! 40
    • Kuchenne dylematy: jestem wegetarianka, a mąż uwielbia mięso. Znaleźliśmy proste rozwiązanie 44
    • Day&night. Zdrowa, sycąca potrawa, która możesz zajadać się o każdej porze dnia. Na dodatek do jej przyrządzenia wykorzystasz resztki z lodówki, na które brakowało Ci pomysłu 48
    • Mnóstwo nowych propozycji na kolacje. Zaskakujące smaki, łatwo dostępne składniki i tylko 20 minut na ich przygotowanie 50
    • Pyszne jak cielęcina. Dania z delikatnego mięsa w wersji dla zabieganych i tych, którzy mają więcej czasu 64
  • Na zdrowie
    • Warzywa w roli głównej. Wciąż niekiedy traktowane po macoszemu. Tymczasem, gdy poświęcisz im odrobinę uwagi, rozkwitną w pełni, oferując nam całe bogactwo smaków i aromatów 70
    • Co jeść, by mieć zdrowe jelita? Radzi dietetyczka Kerry Torrens 74
    • Azjatycka sałatka na wynos 77
    • Piec zdrowych dodatków do dan głównych 79
    • Solidna porcja antyutleniaczy w bardzo praktycznej wersji 3 w 1 80
    • Nicejska sałatka z brytyjskim akcentem 82
    • Daj się uwieść koreańskim smakom. Judy Joo zdradza nam autentyczne receptury ze swoich rodzinnych stron 84
    • Dzielmy sie dobrym jedzeniem Nie lubisz uczucia ciężkości po posiłku? My też nie! Dlatego przygotowaliśmy lekkie i pyszne menu na obiad z przyjaciółmi. Choć w wersji light, to sycące w sam raz, a na dodatek z bardzo zdrowymi, witariańskimi akcentami 88
  • Na weekend
    • Pyszne i łatwe do podzielenia wypieki. Stworzone do tego, by rozkoszować się nimi w trakcie wiosennych i letnich pikników 94
    • Oszczędnie znaczy pysznie. Trzydaniowe menu dla sześciu osób, które kosztuje mniej niż przystawka w restauracji 100
    • Cukierniczy majstersztyk autorstwa Cassie Best 104
    • Romantyczna (i zdrowa) kolacja dla dwojga. Specjalnie dla nas gotuje szef kuchni BBC – Tom Kerridge 106
    • Desery jak z dawnej cukierni. Retro klasyki, które przypomną Wam smaki dzieciństwa 110
    • Lunchowe dania z brytyjskich pubów autorstwa Jamesa Martina. Idealne na wspólne oglądanie meczu lub seans w domowym kinie 116
  • Szkoła gotowania
    • Ryba, która kochają wszyscy. Krok po kroku radzimy, jak osiągnąć ideał 122
    • Aromatyczne i kruche pierożki gyoza. Lekcja gotowania znakomitej Yuki Gomi 124
    • Śliski temat – oleje. Właściwości zdrowotne i zastosowanie dziesięciu wspaniałych 126
  • W sezonie
    • Gwiazdy miesiąca. Sezonowe owoce i warzywa, dzięki którym Twoje potrawy nabiorą smaku i barw 18
    • Pospolity brzydal – kalafior. Naukowcy uważają go za jedno z najzdrowszych warzyw. My podkręcamy jego subtelny smak 28
    • Zachowaj lato na dłużej. Marynowane czereśnie – jednocześnie słodkie, kwaśne i pikantne. Ponadto tak niezwykle uniwersalne! 32
    • Specjalny dodatek na lato. Imprezowe przekąski i koktajle, nowe dania na grill, pomysły na piknik, prosty lunch w ogrodzie, sałatki na każdą okazję 34
  • Na co dzień
    • Jedzmy ryby! Filety z łososia. Wciąż zdrowo, ale inaczej niż zwykle 54
    • Kuchenne SOS. Tym razem pomagamy parze, której wciąż brakuje czasu na zakupy. Proste, lecz zaskakujące posiłki dla zabieganych 60
    • Kolacje w 20 minut? Z łatwo dostępnych składników, w zróżnicowanych cenach i nie mają więcej niż 500 kalorii 66
    • Kilka pomysłów na resztki 74
  • Na zdrowie
    • Wydaje Ci się, że już na nią za późno? Nic bardziej mylnego! Letnia dieta, która błyskawicznie postawi Twój zmęczony organizm na nogi! 76
    • Układ krążenia pod szczególną ochroną. Składniki, dla których warto stracić głowę... dla dobra serca 88
    • Ulubione danie Garfielda? Oczywiście lazania! Nasza jest tak samo pyszna jak grzeszny oryginał, ale znacznie zdrowsza 90
    • Hamburger, który nie tuczy? Kultowa pikantna kanapka w wersji wege 92
  • Na weekend
    • Tapas. Stworzone, by się nimi dzielić. Smakowite i stylowe przekąski, którym nie próbowaliśmy nawet się opierać 96
    • Kulinarny prezent home-made. Na te wszystkie jubileusze, gdy kompletnie nie masz pomysłu, co kupić... 102
    • Bez truskawek lato się nie liczy! Słodkie inspiracje na aromatyczne, soczyste owoce, uwielbiane nie tylko przez dzieci 106
    • BBQ raz jeszcze. Nowe pomysły na dania z rusztu 112
    • Ciacho z karmelem. Tak naprawdę chodzi o kajmak, ale jego pociągająca struktura i charakterystyczny aromat toffi rozpalają zmysły nie tylko łakomczuchów 119
  • Szkoła gotowania
    • Rady dla tych, którzy kochają gotować i jeść na dworze. Przyrządzanie dań na kempingu, kurczak z grilla, sałata świeża na dłużej, lody gotowe od zaraz i wiele innych! 122
    • Rolada, którą pamiętasz z dzieciństwa. Najmodniejsze ciasto krok po kroku 124
    • Śmietana bez tajemnic. Wszystko o procentach i zastosowaniu plus podpowiedzi, gdzie kupić mniej popularne rodzaje albo jak zrobić je samodzielnie 126

Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Pakiety
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę