Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 4/2016

Pakiet Good Food Edycja Polska

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Pakiet zawiera wydania: maj 2016 oraz czerwiec 2016

  • W sezonie
    • Gwiazda miesiąca. Subtelny smak i tak mało czasu, by się nimi nacieszyć – szparagi w nowej odsłonie 20
    • Jedzmy więcej tofu. Wyjdź poza utarte schematy i przygotuj z sojowego twarożku coś naprawdę wyjątkowego 28
    • Najmodniejsze dania street food. teraz w Twojej kuchni! Nietuzinkowe potrawy, które sprawdzą się zarówno w tygodniu, jak i w weekend 32
  • Na co dzień
    • Szukasz nowych pomysłów na dania z kurczaka? Nie mogłeś trafić lepiej! 40
    • Kuchenne dylematy: jestem wegetarianka, a mąż uwielbia mięso. Znaleźliśmy proste rozwiązanie 44
    • Day&night. Zdrowa, sycąca potrawa, która możesz zajadać się o każdej porze dnia. Na dodatek do jej przyrządzenia wykorzystasz resztki z lodówki, na które brakowało Ci pomysłu 48
    • Mnóstwo nowych propozycji na kolacje. Zaskakujące smaki, łatwo dostępne składniki i tylko 20 minut na ich przygotowanie 50
    • Pyszne jak cielęcina. Dania z delikatnego mięsa w wersji dla zabieganych i tych, którzy mają więcej czasu 64
  • Na zdrowie
    • Warzywa w roli głównej. Wciąż niekiedy traktowane po macoszemu. Tymczasem, gdy poświęcisz im odrobinę uwagi, rozkwitną w pełni, oferując nam całe bogactwo smaków i aromatów 70
    • Co jeść, by mieć zdrowe jelita? Radzi dietetyczka Kerry Torrens 74
    • Azjatycka sałatka na wynos 77
    • Piec zdrowych dodatków do dan głównych 79
    • Solidna porcja antyutleniaczy w bardzo praktycznej wersji 3 w 1 80
    • Nicejska sałatka z brytyjskim akcentem 82
    • Daj się uwieść koreańskim smakom. Judy Joo zdradza nam autentyczne receptury ze swoich rodzinnych stron 84
    • Dzielmy sie dobrym jedzeniem Nie lubisz uczucia ciężkości po posiłku? My też nie! Dlatego przygotowaliśmy lekkie i pyszne menu na obiad z przyjaciółmi. Choć w wersji light, to sycące w sam raz, a na dodatek z bardzo zdrowymi, witariańskimi akcentami 88
  • Na weekend
    • Pyszne i łatwe do podzielenia wypieki. Stworzone do tego, by rozkoszować się nimi w trakcie wiosennych i letnich pikników 94
    • Oszczędnie znaczy pysznie. Trzydaniowe menu dla sześciu osób, które kosztuje mniej niż przystawka w restauracji 100
    • Cukierniczy majstersztyk autorstwa Cassie Best 104
    • Romantyczna (i zdrowa) kolacja dla dwojga. Specjalnie dla nas gotuje szef kuchni BBC – Tom Kerridge 106
    • Desery jak z dawnej cukierni. Retro klasyki, które przypomną Wam smaki dzieciństwa 110
    • Lunchowe dania z brytyjskich pubów autorstwa Jamesa Martina. Idealne na wspólne oglądanie meczu lub seans w domowym kinie 116
  • Szkoła gotowania
    • Ryba, która kochają wszyscy. Krok po kroku radzimy, jak osiągnąć ideał 122
    • Aromatyczne i kruche pierożki gyoza. Lekcja gotowania znakomitej Yuki Gomi 124
    • Śliski temat – oleje. Właściwości zdrowotne i zastosowanie dziesięciu wspaniałych 126
  • W sezonie
    • Gwiazdy miesiąca. Sezonowe owoce i warzywa, dzięki którym Twoje potrawy nabiorą smaku i barw 18
    • Pospolity brzydal – kalafior. Naukowcy uważają go za jedno z najzdrowszych warzyw. My podkręcamy jego subtelny smak 28
    • Zachowaj lato na dłużej. Marynowane czereśnie – jednocześnie słodkie, kwaśne i pikantne. Ponadto tak niezwykle uniwersalne! 32
    • Specjalny dodatek na lato. Imprezowe przekąski i koktajle, nowe dania na grill, pomysły na piknik, prosty lunch w ogrodzie, sałatki na każdą okazję 34
  • Na co dzień
    • Jedzmy ryby! Filety z łososia. Wciąż zdrowo, ale inaczej niż zwykle 54
    • Kuchenne SOS. Tym razem pomagamy parze, której wciąż brakuje czasu na zakupy. Proste, lecz zaskakujące posiłki dla zabieganych 60
    • Kolacje w 20 minut? Z łatwo dostępnych składników, w zróżnicowanych cenach i nie mają więcej niż 500 kalorii 66
    • Kilka pomysłów na resztki 74
  • Na zdrowie
    • Wydaje Ci się, że już na nią za późno? Nic bardziej mylnego! Letnia dieta, która błyskawicznie postawi Twój zmęczony organizm na nogi! 76
    • Układ krążenia pod szczególną ochroną. Składniki, dla których warto stracić głowę... dla dobra serca 88
    • Ulubione danie Garfielda? Oczywiście lazania! Nasza jest tak samo pyszna jak grzeszny oryginał, ale znacznie zdrowsza 90
    • Hamburger, który nie tuczy? Kultowa pikantna kanapka w wersji wege 92
  • Na weekend
    • Tapas. Stworzone, by się nimi dzielić. Smakowite i stylowe przekąski, którym nie próbowaliśmy nawet się opierać 96
    • Kulinarny prezent home-made. Na te wszystkie jubileusze, gdy kompletnie nie masz pomysłu, co kupić... 102
    • Bez truskawek lato się nie liczy! Słodkie inspiracje na aromatyczne, soczyste owoce, uwielbiane nie tylko przez dzieci 106
    • BBQ raz jeszcze. Nowe pomysły na dania z rusztu 112
    • Ciacho z karmelem. Tak naprawdę chodzi o kajmak, ale jego pociągająca struktura i charakterystyczny aromat toffi rozpalają zmysły nie tylko łakomczuchów 119
  • Szkoła gotowania
    • Rady dla tych, którzy kochają gotować i jeść na dworze. Przyrządzanie dań na kempingu, kurczak z grilla, sałata świeża na dłużej, lody gotowe od zaraz i wiele innych! 122
    • Rolada, którą pamiętasz z dzieciństwa. Najmodniejsze ciasto krok po kroku 124
    • Śmietana bez tajemnic. Wszystko o procentach i zastosowaniu plus podpowiedzi, gdzie kupić mniej popularne rodzaje albo jak zrobić je samodzielnie 126
Opis tytułu

TRZY magazyny w wyjątkowej cenie: 3 x 12,00 zł = 36,00 zł teraz tylko 19,90 zł

Pakiet Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Pakiety

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę