Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 3/2019

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Marzec to idealny miesiąc na przetestowanie wielkanocnych słodkości (s. 30) - zyskacie pewność, że w odpowiednim momencie wyjdą idealnie. Jeśli w Waszym domu są dzieci, macie gwarantowanych testerów, którzy po degustacji zasugerują niezbędne korekty w stylu: „za mało lukru” albo „więcej czekoladowych jajek!”.

Oczywiście w tym wydaniu mamy dla Was więcej niespodzianek. Choćby dania kuchni molekularnej (s. 81). Timothy Ferriss, autor książki „4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni” – podaje Wam sprawdzone receptury na spaghetti z rukoli, perełki z octu balsamicznego, żelki z oliwy z oliwek i chrupiącą Krwawą Mary.

Kolejny nasz marcowy hit, to potrawy z kultowych filmów. Jeśli choć raz mieliście ochotę spróbować, jak smakuje kanapka z pamiętnej sceny filmu Kiedy Harry poznał Sally, korciło Was, żeby przygotować burgera z Pulp Fiction albo kremowe piwo z Harryego Pottera, teraz macie najlepszą okazję (s. 74).

W numerze nie mogło zabraknąć zdrowych dań z dużą ilością warzyw (s. 66), pysznych kolacji dla zabieganych (s. 42), rodzinnego gotowania (s. 58) oraz sezonowych specjałów (s. 22), które niczym wiosenne słońce przepełnią Was dobrą energią.

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 9
  • W tym miesiącu
    • GWIAZDY SEZONU 22
    • PRZYMIARKA DO ŚWIAT 29
  • Na co dzień
    • WYSTARCZY KWADRANS 42
    • WEŹ PACZKĘ KIEŁBASEK... 50
    • BAJECZNIE PROSTE 52
    • JAK KUPIĆ DOBRA HERBATĘ I JAK DOPASOWAĆ JEJ GATUNEK DO RODZAJU CIASTA 54
  • Rodzina i zdrowie
    • DANIA Z WOLNOWARU DLA CAŁEJ RODZINY 58
    • WIĘCEJ ZIELENINY! 66
  • Inspiracje
    • PULP FICTION, KIEDY HARRY POZNAŁ SALLY, PRETTY WOMAN I HARRY POTTER 74
    • KUCHNIA MOLEKULARNA DLA DEBIUTANTÓW 81
    • WIOSENNE WYPIEKI 90
    • PYSZNE CHWASTY 96
    • CO WARTO WIEDZIEĆ O FAIRTRADE 104
Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę