Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 11/2018

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Nakładając sobie na talerz gruszki zapiekanie w czekoladzie z chili, pomyślałam, że nawet na diecie życie może być piękne. Wy też, jeśli staracie się zmniejszyć parę obwodów tu i ówdzie, nie odmawiajcie sobie przyjemności. Życie stanie się przyjemniejsze, mniejsze będzie też ryzyko polegnięcia, gdy staniecie twarzą w twarz z pokusą. Za nic masz kalorie i dietetyczną spinkę? Koniecznie wypróbuj nasz tort okładkowy, z płatkami złota i uroczymi małymi bezami (s. 46).

Im lepiej przygotujecie się do świąt, tym przyjemniej Wam one upłyną. W tym numerze mamy dla Was mnóstwo świątecznych podpowiedzi, które NAPRAWDĘ ułatwiają życie - felietony Nadyi, Tony’ego i Victorii (s. 70, 75, 44) dostarczają konkretnych wskazówek, co kiedy kupić lub zacząć przygotowywać (choćby wina – możecie śmiało nabyć już teraz, nawet bez ustalania menu!), a moja ukochana Emma Freud podaje Wam przepisy na pyszności, do których przygotowania potrzebujecie jedynie dwóch składników!

W tym roku namawiam Was, abyście wzorem Brytyjczyków, upiekli na Boże Narodzenie indyka. To kapryśny gentleman, ale z naszymi poradami (s. 26) wyjdzie soczysty i idealnie wypieczony. Wolicie damę? Bardzo proszę – i na kaczkę mamy sprawdzone patenty (s. 83).

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
    • MICHEL MORAN PRZEDSTAWIA 22
  • W tym miesiącu
    • INDYK BEZ TAJEMNIC 26
    • VICTORIA I JEJ PORADY WINIARSKIE 44
    • TORTY, KTÓRE MOGĄ NIE DOCZEKAĆ ŚWIĄT... 46
  • Rodzina i zdrowie
    • NAJBLIŻSI W DOBREJ FORMIE 55
    • W KUCHNI Z NAJMŁODSZYMI 56
    • WEGETARIAŃSKIE ŚWIĘTA 63
    • ZDROWSZE ŚWIĘTA 68
    • NADIYA I JEJ RODZINA 70
    • EMMA FREUD NA TROPIE KULINARNYCH UŁATWIEŃ 72
    • JAK PRZYGOTOWAĆ WSZYSTKO NA ŚWIĘTA 75
    • SEKRETY ZNANYCH I LUBIANYCH 76
  • Inspiracje
    • INACZEJ NIŻ ZWYKLE? 78
    • KACZKA IDEALNA 83
    • KRUCHE CIASTO DLA POCZĄTKUJĄCYCH 78
  • Podróżne
    • CHESTER JAK Z BAJKI 88
  • Pozycja obowiązkowa
    • KUCHNIA PACHNĄCA KARDAMONEM 92
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA 100
Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę