Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 7-8/2018

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

W lipcowo-sierpniowym numerze nie mogło zabraknąć tematów piknikowych. Na stronach 46, 56 i 78 znajdziecie mnóstwo inspiracji, jak miło i smacznie spędzić czas pod chmurką. Mistrzom słodkich wypieków podrzucamy w tym wydaniu dziesiątki propozycji na torty i ciasta (s. 66, 93, 104). To doskonały pomysł na prezent, gdy wybierasz się do znajomych na garden party.

 

A jeśli niedługo stajesz na ślubnym kobiercu, skorzystaj z naszych podpowiedzi (s. 73-75) i upiecz ślubny tort samodzielnie. Wydasz niewiele, a efekt "wow" gwarantowany! Z kolei podróżnikom gorąco polecamy (kulinarną, a jakże!) wyprawę do Nowego Jorku (s. 86) i na Islandię (s. 90). Smakowite wrażenia macie jak w banku, a rady dla rodzin z dziećmi są w gratisie!  Daj się również zaskoczyć smakiem ryby w palilotach (s. 76), ragoût z kurczaka i chorizo (s. 62) i pikantnymi burgerami z krewetek (s. 58).

 

I niech całe lato będzie dla Ciebie pysznym kulinarnym zaskoczeniem!
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • WARTO RZUCIC OKIEM. Rynkowe nowości, kulinarne trendy, inspirujące przepisy. Dobrze jest je wszystkie poznać, by trzymać rękę na kulinarnym pulsie 12
    • FESTIWAL DOBREGO SMAKU. Czym zaskoczył w tym roku odwiedzających najstarszy festiwal kulinarny i jakie pyszności okazały się najlepsze? W tym roku przeczytaj, a w następnym koniecznie przekonaj się sam! 22
  • W tym miesiącu
    • ODKRYWAMY WIETNAM. Mapa smaków Michela Moran. Ryz, herbata i kawa od kuchni, czyli wszystko o narodowych skarbach Azji południowo-wschodniej 26
    • SEZONOWE INSPIRACJE. Letnie plony na twoim stole. Wypróbuj nasze przepisy, a juz nigdy nie będziesz chciał jeść potraw, przygotowanych ze składników dostępnych przez cały rok w supermarketach 30
    • PRZECZYTAJ KONIECZNIE. Książka „Trufla. Same dobre rzeczy” to sentymentalna i smakowita podroż po potrawach znanych i lubianych, a do tego w większości łatwych do przyrządzenia 38
  • Zdrowo na co dzień
    • TOM I JEGO PRZEPISY. Jeden z naszych ulubionych szefów kuchni, dzieli się swoimi pewniakami (inspirowanymi daniami z pubów) na przyjecie w ogrodzie 40
    • LEKKO, ALE TRESCIWIE. Zdrowe dania to nie tylko sałatki. Przekonaj się, jak gotować zdrowo i konkretnie 51
    • NAPÓJ BOGÓW. To nieprawda, ze do grillowanych dan nie powinno się podawać win. Trzeba tylko wiedzieć, które pasują 56
    • KRÓTKA PIŁKA. Co ugotować w środku tygodnia, gdy masz mało czasu? Sprawdź! 57
  • Inspiracje
    • NA SŁODKO. Niezawodne receptury na deserowe śliczności 66
    • JAK Z CUKIERNI. Banalnie łatwy, ślubny tort 73
    • RYBA W PAPILOTACH 76
    • PIKNIK RAZ JESZCZE 78
    • EMMA O DANIACH DZIECINSTWA 84
Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę