Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 3/2018

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Sezon na dobry nastrój uważamy za otwarty! Jeśli tak jak my nie mogliście się doczekać wiosny, śmiało możecie już wpadać w przedwiosenny błogostan. Oczywiście nie z powodu aury za oknem, ale dzięki daniom: z mnóstwem witamin i mikroelementów (s. 64), takim, które poprawiają nastrój (s. 26) i tym, które pomagają zrzucić parę pozimowych kilogramów.

 

Co powiecie na pysznego burgera (s. 62) - pogromcę tłuszczu? Zdarzyło się Wam kiedyś kupić niecodzienny składnik, użyć go raz i... wyrzucić resztę po kilku miesiącach? Nam też, dlatego przygotowaliśmy materiał, który zainspiruje nas wszystkich do tego, aby nie marnować żywności, tylko na bieżąco wykorzystywać „resztki” w nieskomplikowanych daniach (s. 70).

 

Skuście się w tym sezonie na choć kilka dań z repertuaru kuchni świata. Ravinder Bhogal, restauratorka o indyjskich i perskich korzeniach oraz dzieciństwie spędzonym w Afryce, przygotowała dla was menu na czteroosobową ucztę (s. 92), a Rosie Birkett stworzyła autorskie wersje dań, pochodzących z miejsc najtłumniej odwiedzanych w tym roku przez smakoszy: Sri Lanki, Portugalii i Filipin (s. 84).

 

Życzę smacznego!
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 9
    • METODA NOTE-BY-NOTE 20
  • W tym miesiącu
    • PRZYWOŁAJ WIOSNĘ 26
    • BEZPRETENSJONALNA UCZTA 34
  • Zdrowo na co dzień
    • Z DZIEĆMI PRZY STOLE 40
    • OMEGA-3 W NATARCIU 47
    • ZIELONA SERIA 52
    • JOE WICKS PRZEDSTAWIA 62
    • PYSZNE I PROSTE 64
    • NIE MUSISZ MARNOWAĆ ŻYWNOŚCI 70
    • SZYBKA REAKCJA NA GŁÓD 75
    • MIŁOŚĆ DO CZEKOLADY 76
    • EMMA FREUD UCZY SYNA GOTOWAĆ 82
  • Inspiracje
    • SRI LANKA, PORTUGALIA I FILIPINY 84
    • ZAPIEKANKA Z KURCZAKIEM 89
    • FASCYNUJĄCA MIESZANKA SMAKÓW 92
    • KANADA ATLANTYCKA 97
    • SZKOŁA GOTOWANIA 101
Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę