Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 3/2017

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Dorzućcie do garnków trochę wiosny! Z takim przesłaniem, oddajemy w Wasze ręce kolejny numer magazynu.

Wiosną chcemy się odnowić, odświeżyć, lepiej się poczuć i zrzucić kilka nadmiarowych kilogramów. „Good Food” idzie dokładnie w ślad za tym, znanym nam wszystkim, wiosennym trendem. Proponujemy przepisy pełne warzyw, głównie nowalijek, których przybywa z każdym dniem. Szykujcie duży garnek, wok, patelnie, porządne naczynie do zapiekania. Będziecie komponować potrawy z sezonowych składników, pełne witamin, bajecznie kolorowe. Polecamy znakomite dania jednogarnkowe, potrawy stir-fry, wytrawne wypieki i omlety, napełnione smakowitymi farszami, lekkie obiady i kolacje - czyli smakowitości, w których składzie znajdziecie przede wszystkim warzywa.

Wiosna zobowiązuje! Nawet nasze desery są w tym numerze skromniejsze, mniej kaloryczne. Na pewno warto wypróbować przepisy na ciasta i ciasteczka, które zawsze się udają. Jeśli mówimy o lżejszej i zdrowszej kuchni, to myślimy - może rybka… My proponujemy ryby i owoce morza w wersji na ostro. Sami spróbujcie, jakie są smaczne.

W numerze znajdziecie też proste potrawy z jagnięciny. Trwa na nią sezon, a sprawdzone przepisy, będziecie mogli wykorzystać na Wielkanoc. Jeśli spodziewacie się tłumu gości – zabierzcie ich w kulinarną podróż do Meksyku - tradycyjne dania meksykańskie zaspokoją największy głód. Mamy też kilka pomysłów na domową ucztę, w piątkowy wieczór. Polecam marcowy numer, życząc Wam zdrowej, smacznej wiosny!

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę