Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 9/2016

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Przed Wami odświeżony magazyn Good Food - nowoczesny layout zgrabnie ujęty w bardziej kompaktowy, poręczny rozmiar. Co dokładnie się zmieniło? Poza wprowadzeniem przejrzystego układu stron oraz nowych działów staraliśmy się m.in. w każdym przepisie jeszcze dobitniej podkreślić korzyści, jakie daje wprowadzenie konkretnego dania do Waszego menu. Mamy nadzieję, że dzięki temu będziecie mogli podejmować jeszcze trafniejsze i bardziej świadome decyzje dotyczące Waszego zdrowia.

Z tego samego powodu pożegnaliśmy się z działem „Na zdrowie”. Odtąd bowiem wszystkie nasze przepisy będą służyć zdrowiu. Nie znaczy to wcale, że nagle przestaniemy piec torty czy delektować się innymi pysznościami. Po prostu od teraz stawiamy przede wszystkim na potrawy, dzięki którym poczujecie przypływ sił i energii.

 

Tych, którzy z mniejszym entuzjazmem niż my adaptują się do wszelkich nowości, pragniemy uspokoić: serce magazynu pozostało niezmienne. Źródło naszego sukcesu, czyli wysmakowane zdjęcia i nietuzinkowe przepisy wciąż są tym, na co przede wszystkim stawiamy. I gwarantujemy Wam - to się nigdy nie zmieni.

 

Piszcie do nas o tym, jak podobają się Wam przeprowadzone zmiany - jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii!

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? Ciekawostki, nowości rynkowe i podpowiedzi, gdzie warto zarezerwować stolik 9
    • GORĄCY TEMAT. Domowy popcorn w pięciu smakowitych wersjach 11
    • CZAS NA KOKTAJL. Drink, który właśnie teraz jest na topie 13
  • W tym miesiącu
    • SZAŁ NA PRZETWORY. Nie tylko dla hipsterów – dżemy, pikle, czatni, są dziś bardziej en vogue niż kiedykolwiek 17
    • PUSZKA Z HERBATNIKAMI. Pyszne, kruche ciasteczka do zjedzenia solo lub maczania w kawie czy herbacie 23
    • ZWYCIĘSKIE MENU. Dania, które warto podać, gdy sportowe emocje sięgają zenitu 31
    • NADAJĄ DOBRY TON. Sezonowe warzywa w nowej odsłonie 38
  • Zdrowo na co dzień
    • OT, ZWYCZAJNA KOLACJA. Nawet danie typu fast-food może służyć zdrowiu 43
    • SOKI OWOCOWE. Co kryją w sobie i czy na pewno można je pić bez ograniczeń, nawet jeśli nie zawierają dodatku cukru 51
    • BIAŁKO W ROLI GŁÓWNEJ. Menu na piękną skórę, mocne kości i silne mięśnie 53
    • SPANAKOPITA. Grecka zapiekanka lżejsza niż kiedykolwiek! 59
  • Historie od kuchni
    • GOTOWANIE NA WSI. Historyk kulinarny Gerard Baker o rytmie życia poza miastem. Plus jego ulubiony przepis na pieczonego cietrzewia 62
    • POD SŁOŃCEM KARAIBÓW. Esencja słonecznej kuchni w barwnym menu nawiązującym do wspomnień z Trynidadu GF inspiruje 64
    • PRZYJĘCIE NA TWOICH ZASADACH. Wyciskamy, ile się da z ostatnich ciepłych wieczorów. Przepis na przyjęcie, przy organizacji którego nie trzeba się napracować 68
    • KLINIKA CIAST. Najczęściej spotykane problemy z wypiekami. Plus sprawdzone porady, co zrobić, by w przyszłości ich uniknąć 76
    • ŻEBERKA DUSZONE W PIWIE. Treściwe menu idealne na męskie party. Gotuje Tom Kerridge 77
    • BOSKIE PLACKI Z OWOCAMI. Nie tylko smakują, ale i wyglądają jak milion dolarów. A na deser – sztuka efektownej dekoracji 82
    • CHLEB NA ZAKWASIE. Bochenek, za który warto dać się pokroić 89
    • ZAPIECZ I ZAPAKUJ. Poręczne kąski do pracy, szkoły, na piknik 92
  • Podróże
    • LIBAŃSKI WIECZÓR. Restaurator Tony Kitous opowiada o różnorodności libańskiej kuchni 97
  • Co numer
    • KLASA MISTRZOWSKA. Witaj w klubie ciast, czyli przepis z naszej okładki krok po kroku 107
    • SZEF KUCHNI POLECA. Klimatyczna kolacja po zmierzchu w wydaniu Jamesa Martina 110
    • PRZETESTUJ W SWOJEJ KUCHNI. Porady, podpowiedzi, ciekawostki 120
    • WYPATRZONE NA BLOGU. Przepisy blogerów, które nas urzekły 125
    • JUŻ ZA MIESIĄC. Zapowiedzi najciekawszych materiałów, które znajdziecie w następnym numerze 127
Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę