Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 3/2016

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

To prawdziwa sztuka wymyślić oryginalne dania, zawierające składnik używany w kuchni na co dzień. Dlatego z pełną odpowiedzialnością polecamy przepisy Miriam Nice, której ta trudna sztuka udała się rewelacyjnie. Zachęcamy do wypróbowania jej receptur, uwzględniających jaja przepiórcze, kacze i oczywiście – kurze.   Z kolei „Moja grecka wielkanocna uczta” to propozycja dla tych, którzy chcieliby zaproponować swoim bliskim niebanalne świąteczne menu. Fenomenalny grecki obiad skomponowała specjalnie dla nas autorka programów kulinarnych – Tonia Buxton. Polecamy gorąco!

A jeśli często miewasz gorszy humor, to koniecznie przejrzyj nasze „Dania na poprawę nastroju”. Znajdziesz tam lekkie wersje potraw tak pysznych, że gdyby nie rozsądek, jedlibyśmy je na okrągło. Nasze przepisy zawierają przeciętnie o połowę mniej kalorii i wielokrotnie mniej tłuszczu!   Jesteś wielbicielem azjatyckiej kuchni? Zerknij do działu „Bohaterowie kuchennych szafek”. Czy wiedziałeś, że istnieje aż 9 rodzajów orientalnych makaronów? Ten artykuł to prawdziwe kompendium wiedzy dla wnikliwych wielbicieli niecodziennych smaków.

A na deser „Smakołyki do herbaty” – dla tych, którzy są na diecie bezglutenowej, i tych, którzy wolą tradycyjne słodkości oraz pyszności z czekolady: przepisy z użyciem uzależniającego dodatku plus mnóstwo wiedzy na temat doboru i właściwego traktowania czekolady, by wydobyć z niej to, co najlepsze. Zapraszam do lektury!

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę