Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 6/2015

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Do Bożego Narodzenia jest jeszcze trochę czasu, dlatego gorąco namawiamy: ułatwcie sobie życie, czyli planujcie, planujcie i jeszcze raz planujcie! I koniecznie wykorzystajcie nasze przepisy na dania... do zamrażania. A potem już tylko bądźcie gotowi na… bezstresowe święta - to naprawdę jest możliwe :) Zaufajcie naszym przepisom, a przekonacie się, że przygotowanie wykwintnego posiłku (nawet dla dużej ilości osób) może przebiegać w przyjemnej atmosferze.

Nieważne jakiego typu świąteczne spotkanie planujecie, to niezobowiązujące menu spowoduje, że goście będą zadowoleni, a gospodarze zrelaksowani. Poczytajcie o tym w artykule „Wpadnijcie do nas!”. Przydadzą się też efektowne koktajle, które umilą wieczór i będą niewątpliwą ozdobą przyjęcia. Albo po prostu zastawcie stół pysznymi, eleganckimi daniami. Z myślą o takich okazjach, przygotowaliśmy materiał „Stworzone, by się nimi dzielić”.

 

W tym numerze zapraszamy Was też na przyjęcie inne niż wszystkie (str. 41). Proponujemy stylowe menu dla alergików – bez nabiału, glutenu, mięsa, orzechów i jaj – udowadniając, że niemożliwe staje się możliwe!

A jeżeli postanowiliście jeść zdrowo, to nie porzucajcie tej myśli tylko dlatego, że za oknem szaroburo i zimno, no i „przecież idą święta, więc i tak przytyjesz”. Wypróbuj nasz zdrowy zestaw na wieczór z przyjaciółmi (str. 72), lekką zupę pełną witamin i mikroelementów (str. 70 ), a także pasztet w wersji superlight (str. 78) – lekki jak mgiełka, ale wciąż bezwstydnie pyszny i jedwabisty.

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę