Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 5/2015

Good Food Edycja Polska

Najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Wrześniowo-październikowy numer GoodFood to (jak zwykle!) skarbnica najlepszych, kulinarnych pomysłów z całego świata. Zebraliśmy w nim ponad 100 przepisów na niecodzienne potrawy. Są propozycje dań na szybko (Kolacja w 10 minut? To możliwe! str. 36, Błyskawiczne słodkości, str. 46), wyrafinowanych uczt (m.in. Toskańskie przyjęcie, str. 48, W gronie przyjaciół, str. 58) i superzdrowych dań (Lekka Margherita, str. 72, Tydzień na niskim indeksie, str. 76, Zdrowe menu na zabiegane dni, str. 82, Bezglutenowe dodatki, str. 81).

Nawet jeśli na co dzień jesz bardzo zdrowo i wcale nie przygnębia Cię jesienna aura, nie ma przeciwwskazań, żebyś czasem skusił się na coś słodkiego. Namawiamy Cię, abyś wypróbował nasze przepisy na rozpływające się w ustach delicje, które (przy okazji) w mig poprawiają nastrój. A ponieważ nie lubimy się ograniczać jeśli idzie o przyjemności, znajdziesz je w tym numerze w każdym dziale. W tym wydaniu nie zapomnieliśmy też o wegetarianach. Pomożemy Wam przygotować mnóstwo oryginalnych i smakowitych potraw. Nam szczególnie posmakował obiad zainspirowany kuchnią grecką (Wegetariańska, grecka uczta, str. 74).

 

Z myślą o doświadczonych kucharzach, jak i tych początkujących przygotowaliśmy ściągawkę z chili – znajdziecie ją w naszej Szkole gotowania (str. 121). Dowiecie się z niej, które papryczki mają delikatny smak, a które sprawiają, że aż brakuje tchu. No i oczywiście tego, jakie gatunki do czego pasują najlepiej. Oryginalne dania z dodatkiem chili zebraliśmy również w materiale na stronie 112.

 

Gdy pogoda dopisuje idźcie na piknik. Wrzesień bywa przecież taki piękny! W tym numerze zebraliśmy sporo przepisów na dania, które doskonale sprawdzą się na łonie natury (Babie lato Anjum – str. 100, Niedziela w ogrodzie – str. 107). A już teraz zapraszamy Was również do świątecznego (listopadowo/grudniowego) numeru GoodFood. Znajdziecie w nim całe mnóstwo przepysznych niespodzianek!

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum

Rodzina

Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

Zacznij wpisywać
lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę