Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 11/2019

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
12,00 zł
Kup teraz
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

W listopadzie bywa trochę smutno. Marzymy o tym, by zaszyć się w ciepłym kącie, odpocząć. Taki czas. Chcemy wyjść naprzeciw tym potrzebom i oferujemy sporo kulinarnych przyjemności. W tym numerze znajdziecie mnóstwo przepisów na proste dania, które zaspokoją nie tylko fizyczny głód, ale też dodadzą energii. Zaczynamy od sycących pyszności z jednego garnka, gotowych w kilka chwil, którymi można będzie się potem długo delektować.

Polecam cassoulet z wieprzowiną i gruszką, kurczaka w stylu marokańskim, gulasz na ostro, kremowe risotto. Na kolejnych stronach serwujemy hiszpańską ucztę oraz kilka nowych pomysłów na niezawodne, aromatyczne curry.

Proponowane potrawy robi się łatwo, ale są wystarczająco wykwintne, by mogły uchodzić za świąteczne. Zaproście przyjaciół i wypróbujcie je teraz. Gdy nadejdą Święta, Nowy Rok i karnawał zrobicie sobie pyszną powtórkę, bez stresu, że coś może nie wyjść.



Zapraszam do lektury,
Dorota Próchniewicz

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 9
  • W tym miesiącu
    • W JEDNYM GARNKU 24
    • 3 X CURRY 30
    • HISZPAŃSKA UCZTA 36
  • Na co dzień
    • PROŚCIEJ SIĘ NIE DA 42
    • WEGAŃSKI LUNCH 49
    • TOSTY, JAKICH JESZCZE NIE BYŁO 50
    • CROISSANTY W NOWEJ ODSŁONIE 52
    • SZYBKO I ZDROWO 54
  • Rodzina i zdrowie
    • WESOŁE WYPIEKI 58
    • GOFRY ZE ŚLIWKAMI 64
    • BEST OF THE BRUNCH! 66
  • Inspiracje
    • UCZTOWANIE I POMAGANIE 70
    • SŁODKIE, OWOCOWE, IDEALNE 76
    • KULINARNE PODRÓŻE 82
    • WYPIEKI DO PODZIAŁU 86
    • JAK ZAPLANOWAĆ ŚWIĘTA? 92
    • MOJE WYPIEKI I DESERY Z CZEKOLADĄ 94
    • PORADNIK ZERO WASTE 100

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę