Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 11/2018

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne (pdf)
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Nakładając sobie na talerz gruszki zapiekanie w czekoladzie z chili, pomyślałam, że nawet na diecie życie może być piękne. Wy też, jeśli staracie się zmniejszyć parę obwodów tu i ówdzie, nie odmawiajcie sobie przyjemności. Życie stanie się przyjemniejsze, mniejsze będzie też ryzyko polegnięcia, gdy staniecie twarzą w twarz z pokusą. Za nic masz kalorie i dietetyczną spinkę? Koniecznie wypróbuj nasz tort okładkowy, z płatkami złota i uroczymi małymi bezami (s. 46).

Im lepiej przygotujecie się do świąt, tym przyjemniej Wam one upłyną. W tym numerze mamy dla Was mnóstwo świątecznych podpowiedzi, które NAPRAWDĘ ułatwiają życie - felietony Nadyi, Tony’ego i Victorii (s. 70, 75, 44) dostarczają konkretnych wskazówek, co kiedy kupić lub zacząć przygotowywać (choćby wina – możecie śmiało nabyć już teraz, nawet bez ustalania menu!), a moja ukochana Emma Freud podaje Wam przepisy na pyszności, do których przygotowania potrzebujecie jedynie dwóch składników!

W tym roku namawiam Was, abyście wzorem Brytyjczyków, upiekli na Boże Narodzenie indyka. To kapryśny gentleman, ale z naszymi poradami (s. 26) wyjdzie soczysty i idealnie wypieczony. Wolicie damę? Bardzo proszę – i na kaczkę mamy sprawdzone patenty (s. 83).

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
    • MICHEL MORAN PRZEDSTAWIA 22
  • W tym miesiącu
    • INDYK BEZ TAJEMNIC 26
    • VICTORIA I JEJ PORADY WINIARSKIE 44
    • TORTY, KTÓRE MOGĄ NIE DOCZEKAĆ ŚWIĄT... 46
  • Rodzina i zdrowie
    • NAJBLIŻSI W DOBREJ FORMIE 55
    • W KUCHNI Z NAJMŁODSZYMI 56
    • WEGETARIAŃSKIE ŚWIĘTA 63
    • ZDROWSZE ŚWIĘTA 68
    • NADIYA I JEJ RODZINA 70
    • EMMA FREUD NA TROPIE KULINARNYCH UŁATWIEŃ 72
    • JAK PRZYGOTOWAĆ WSZYSTKO NA ŚWIĘTA 75
    • SEKRETY ZNANYCH I LUBIANYCH 76
  • Inspiracje
    • INACZEJ NIŻ ZWYKLE? 78
    • KACZKA IDEALNA 83
    • KRUCHE CIASTO DLA POCZĄTKUJĄCYCH 78
  • Podróżne
    • CHESTER JAK Z BAJKI 88
  • Pozycja obowiązkowa
    • KUCHNIA PACHNĄCA KARDAMONEM 92
  • Co numer
    • SZKOŁA GOTOWANIA 100

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ Kup teraz
Dodaj do koszyka
Wydanie elektroniczne
8,00 zł

Pozostałe wydania

Archiwum
Zdrowie i Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
k
p
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę