Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 10/2018

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Na jesień nie ma jednego, sprawdzonego patentu. Jedni rzucają się w wir gotowania (s. 24, Przytulna jesień; s. 49, Desery retro w nowej odsłonie), inni zawzięcie wszystko porządkują, chowając przy okazji letnie ubrania i wyjmując cieplejsze. Są też i tacy, którzy ratunek widzą w sporcie i zdrowym odżywianiu (s. 60, Jesień w dobrej formie).

Każda metoda jest dobra, chyba że naszym antidotum na jesienne smutki jest pochłanianie gór słodkości (s. 61, Mniej znaczy więcej). Warto wtedy poszukać równowagi. Na przykład zająć umysł planowaniem przyszłorocznych podróży (s. 90, Botswana – kraina przyjaźni i celebrowania życia) lub oszukać nieco podniebienie pożerając... smakowite książki (s. 82, Jajko).

 

Razem z mężem kucharzem postawiliśmy na sport i postanowiliśmy popracować jesienią i zimą nad lepszą wersją samych siebie. Będziemy zdrowiej się odżywiać (na pewno skorzystamy z podpowiedzi z tego numeru, dotyczących zdrowego gotowania – s. 62, 68, 70), więcej ruszać, zainwestujemy w wolnowar (s. 64, Curry z wolnowaru) i ograniczymy ilość zjadanego mięsa (s. 67, Dlaczego poprosiłam rodzinę, aby przeszła na weganizm). Trzymajcie za nas kciuki, bo obydwoje uwielbiamy gotować i jeść, więc pewnie od czasu do czasu wpadniemy do SPA (s. 94, Gnocchi w SPA), by się zregenerować i podreperować nadwątloną motywację.

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • Z CZYM TO SIĘ JE? 10
  • W tym miesiącu
    • JESIEŃ MOŻE BYĆ PRZYJEMNA! 24
    • GDY NA NIC NIE MASZ CZASU... 32
    • ORLANDO MURRIN POLECA 38
    • UPIORNE SMAKOWITOŚCI 40
    • DYNIA RZĄDZI! 48
    • PODKRĘCAMY RETRO DESERY 49
  • Zdrowo na co dzień
    • FELIETON JOANNY BLYTHMAN 61
    • INDYK OD PODSZEWKI 62
    • GOTOWANE POWOLI 64
    • NADIYA HUSSAIN 67
    • PORANEK PEŁEN ENERGII 68
    • 5 PORCJI DZIENNIE 69
    • ZOSTAŃ EKSPERTEM 70
    • MASTERCHEF POLECA 74
  • Na weekend
    • SŁODKO I BEZ GLUTENU 76
    • DOMOWY FASTFOOD 80
    • JAJO I CO DALEJ? LEKTURA OBOWIĄZKOWA 82
  • Podróże
    • BOTSWANA 90
    • NAJSMACZNIEJSZE NA ŚWIECIE GNOCCHI 94
  • Inspiracje
    • PRZYRZĄDZISZ JE NA KILKA SPOSOBÓW 97
    • JEDYNY TAKI CZEKOLADOWY DESER 104
    • Z NIGELLĄ PRZY STOLE 105

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę