Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 7-8/2018

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

W lipcowo-sierpniowym numerze nie mogło zabraknąć tematów piknikowych. Na stronach 46, 56 i 78 znajdziecie mnóstwo inspiracji, jak miło i smacznie spędzić czas pod chmurką. Mistrzom słodkich wypieków podrzucamy w tym wydaniu dziesiątki propozycji na torty i ciasta (s. 66, 93, 104). To doskonały pomysł na prezent, gdy wybierasz się do znajomych na garden party.

 

A jeśli niedługo stajesz na ślubnym kobiercu, skorzystaj z naszych podpowiedzi (s. 73-75) i upiecz ślubny tort samodzielnie. Wydasz niewiele, a efekt "wow" gwarantowany! Z kolei podróżnikom gorąco polecamy (kulinarną, a jakże!) wyprawę do Nowego Jorku (s. 86) i na Islandię (s. 90). Smakowite wrażenia macie jak w banku, a rady dla rodzin z dziećmi są w gratisie!  Daj się również zaskoczyć smakiem ryby w palilotach (s. 76), ragoût z kurczaka i chorizo (s. 62) i pikantnymi burgerami z krewetek (s. 58).

 

I niech całe lato będzie dla Ciebie pysznym kulinarnym zaskoczeniem!
Barbara Komorowska

  • Trendy i nowości
    • WARTO RZUCIC OKIEM. Rynkowe nowości, kulinarne trendy, inspirujące przepisy. Dobrze jest je wszystkie poznać, by trzymać rękę na kulinarnym pulsie 12
    • FESTIWAL DOBREGO SMAKU. Czym zaskoczył w tym roku odwiedzających najstarszy festiwal kulinarny i jakie pyszności okazały się najlepsze? W tym roku przeczytaj, a w następnym koniecznie przekonaj się sam! 22
  • W tym miesiącu
    • ODKRYWAMY WIETNAM. Mapa smaków Michela Moran. Ryz, herbata i kawa od kuchni, czyli wszystko o narodowych skarbach Azji południowo-wschodniej 26
    • SEZONOWE INSPIRACJE. Letnie plony na twoim stole. Wypróbuj nasze przepisy, a juz nigdy nie będziesz chciał jeść potraw, przygotowanych ze składników dostępnych przez cały rok w supermarketach 30
    • PRZECZYTAJ KONIECZNIE. Książka „Trufla. Same dobre rzeczy” to sentymentalna i smakowita podroż po potrawach znanych i lubianych, a do tego w większości łatwych do przyrządzenia 38
  • Zdrowo na co dzień
    • TOM I JEGO PRZEPISY. Jeden z naszych ulubionych szefów kuchni, dzieli się swoimi pewniakami (inspirowanymi daniami z pubów) na przyjecie w ogrodzie 40
    • LEKKO, ALE TRESCIWIE. Zdrowe dania to nie tylko sałatki. Przekonaj się, jak gotować zdrowo i konkretnie 51
    • NAPÓJ BOGÓW. To nieprawda, ze do grillowanych dan nie powinno się podawać win. Trzeba tylko wiedzieć, które pasują 56
    • KRÓTKA PIŁKA. Co ugotować w środku tygodnia, gdy masz mało czasu? Sprawdź! 57
  • Inspiracje
    • NA SŁODKO. Niezawodne receptury na deserowe śliczności 66
    • JAK Z CUKIERNI. Banalnie łatwy, ślubny tort 73
    • RYBA W PAPILOTACH 76
    • PIKNIK RAZ JESZCZE 78
    • EMMA O DANIACH DZIECINSTWA 84

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę