Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne
Z nami polubisz listopad! Będzie pachnieć korzennymi przyprawami, smakować migdałami i uderzać prosecco do głowy. W tym miesiącu zacznij już tworzyć świąteczną atmosferę, wypróbowując nowe specjały na uroczyste obiady i kolacje. Zachęcamy zwłaszcza do upieczenia spektakularnych ciast, pichcenia z dzieciakami albo wręcz oddania im kuchennego blatu.
Mamy też coś smacznego na składkowe imprezy i romantyczne kolacyjki. Oczywiście, proponujemy też potrawy w wersji light - nawet najbardziej znany na świecie twardziel, Bear Grylls, zwraca uwagę na to, by było i smacznie, i superzdrowo. Także na co dzień - zainspiruj się więc naszymi pomysłami na kolacje w 20 minut.
Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska
-
Trendy i nowości
- Z CZYM TO SIĘ JE? 7
-
W tym miesiącu świąteczne przepisy
- 25 ŚWIĄTECZNYCH MOMENTÓW 17
- RODZINNE PIECZENIE 22
- WIELKI DZIEŃ 28
- WERSJA LIGHT 42
- W RODZINNYM GRONIE 52
- DLA DWOJGA 59
- ZACHWYĆ DESEREM 64
- DAJ COŚ OD SIEBIE 72
-
Zdrowo na co dzień
- SZYBKIE KOLACJE 81
-
Historie od kuchni
- PASCAL BRODNICKI 86
- BEAR GRYLLS 90
-
Inspiracje
- GWIAZDY MIESIĄCA 92
-
Podróże
- WEGAŃSKA KUCHNIA INDYJSKA 102
-
Co numer
- SZKOŁA GOTOWANIA 107
- PRZEPISY CZYTELNIKÓW 111
- JESZCZE SMACZNIEJ 113
Opis tytułu
Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.
Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.
Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.