Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 6/2017

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Ruszamy w plener. To doskonała okazja dla uwielbiających gotować i poznawać nowe smaki, by poucztować. Zamieniamy więc piknik w prawdziwą ucztę (s. 88) – z daniami na ciepło, wytworną tartą i prawdziwym tortem! Jest smacznie, kolorowo, lekko. Właśnie: lekko – niektórym lato kojarzy się tylko ze stresem przed „sezonem bikini” (dotyczy to też panów;) Oszczędź więc sobie nerwów i wypróbuj nową zdrową dietę przygotowaną przez naszych ekspertów do spraw żywienia i fitnessu (s. 18). Stosując się do zaleceń i pysznie zajadając, w ciągu 7 dniu poczujesz się lepiej, twoja skóra i włosy nabiorą blasku, a i figura stanie się smuklejsza. Mamy przepisy na dodające energii śniadania, zdrowe lunche do pracy oraz sycące obiadokolacje. Nawet jakiś deser się znajdzie...

 

Dla fanów nieoczywistych kulinarnych doznań przygotowaliśmy w tym numerze zupełnie nowe pomysły na rzodkiewkę (koniecznie spróbuj jej na ciepło; s. 70), autorską wersję kreolskiej jambalai (s. 64) i słodkości z rabarbaru (s. 58). Poznajemy też tajniki kuchni indyjskiej – deserowi z kardamonem nie można się oprzeć (s. 100). Zdradzamy tajniki, jak w przemycić warzywa i owoce w daniach dla małych niejadków. A, i niezależnie od tego, czy jesteś na diecie, czy po prostu nie musisz jej stosować, zrób z nami domowe i, co najważniejsze, zdrowe lody, np. z młodego rabarbaru (s. 58) lub mango (s. 52). Bo przecież mamy lato!

 

Zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę