Logo AVT-Korporacja
Czasopisma. WYDANIE 6/2015

Good Food Edycja Polska Magazyn kulinarny - najlepsze inspiracje i porady kulinarne

Wydanie papierowe
Brak produktu
Wydanie elektroniczne
8,00 zł
Kup teraz
Archiwum Number icon Bieżące wydanie

Do Bożego Narodzenia jest jeszcze trochę czasu, dlatego gorąco namawiamy: ułatwcie sobie życie, czyli planujcie, planujcie i jeszcze raz planujcie! I koniecznie wykorzystajcie nasze przepisy na dania... do zamrażania. A potem już tylko bądźcie gotowi na… bezstresowe święta - to naprawdę jest możliwe :) Zaufajcie naszym przepisom, a przekonacie się, że przygotowanie wykwintnego posiłku (nawet dla dużej ilości osób) może przebiegać w przyjemnej atmosferze.

Nieważne jakiego typu świąteczne spotkanie planujecie, to niezobowiązujące menu spowoduje, że goście będą zadowoleni, a gospodarze zrelaksowani. Poczytajcie o tym w artykule „Wpadnijcie do nas!”. Przydadzą się też efektowne koktajle, które umilą wieczór i będą niewątpliwą ozdobą przyjęcia. Albo po prostu zastawcie stół pysznymi, eleganckimi daniami. Z myślą o takich okazjach, przygotowaliśmy materiał „Stworzone, by się nimi dzielić”.

 

W tym numerze zapraszamy Was też na przyjęcie inne niż wszystkie (str. 41). Proponujemy stylowe menu dla alergików – bez nabiału, glutenu, mięsa, orzechów i jaj – udowadniając, że niemożliwe staje się możliwe!

A jeżeli postanowiliście jeść zdrowo, to nie porzucajcie tej myśli tylko dlatego, że za oknem szaroburo i zimno, no i „przecież idą święta, więc i tak przytyjesz”. Wypróbuj nasz zdrowy zestaw na wieczór z przyjaciółmi (str. 72), lekką zupę pełną witamin i mikroelementów (str. 70 ), a także pasztet w wersji superlight (str. 78) – lekki jak mgiełka, ale wciąż bezwstydnie pyszny i jedwabisty.

Opis tytułu

Good Food to tytuł kulinarny klasy Premium. Zabiera w podróż dookoła świata, w której ograniczeniem nie są tajemnicze składniki o fascynująco brzmiących nazwach, lecz jedynie wyobraźnia kucharza.

Na łamach Good Food gotują największe sławy kulinarne, zdobywcy gwiazdek Michelin i laureaci światowych konkursów cukierniczych. Z Good Food przygotujesz najbardziej wyrafinowane potrawy krok po kroku. Wszystkie przepisy są bardzo starannie sprawdzone, a gwarancją ich wysokiej jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

Good Food Edycja Polska
PRZEJRZYJ TEN NUMER Kup teraz

Pozostałe wydania

Archiwum
Rodzina
Pozostałe tytuły
Koszyk
Twoje zamówienie
O nie! Twój koszyk jest pusty.
Zobacz nasze tytuły i znajdź coś dla siebie
Koszt wysyłki
0,00 zł
Suma
0,00 zł

Do rabatu 30% brakuje Ci 50 PLN

lub przeglądaj alfabetyczną liste naszych tytułów
Brak wyników wyszukiwania
Dodanie produktu do koszyka
Polecamy również
Ups! Coś poszło nie tak
Prosimy spróbować ponownie za chwilę